Dupa aproximativ 2 luni si jumatate de la depistarea in trafic cu alcoolemie sunt in posesia tuturor probelor , respectiv 0,70 prima 0,55 a doua , recalculare 0,85 stau si intreb acum posibile consecinte deoarece urmeaza ca dosarul sa ajunga la parchet!!! Multumesc tuturor celor care vor posta
Avand in vedere ca valoarea alcoolemiei este sub 0.80 g/l alcool pur in sange, fapta nu constituie infractiune, iar sanctiunea va consta in suspendarea permisul pe o perioada de 90 de zile si aplicarea unei amenzi
De ce ati mai solicitat recalcularea alcoolemiei in conditiile in care valorile erau sub 0.80g/l alcool? Ca sa va ingreunati situatia mai mult?
nu eu am solicitat recalcularea ci politistul care a vrut sa vada care a fost valoarea in momentul oprii in trafic acesta fiind scopul , deoarece din momentul testarii cu etilo pana la recolatarea primei probe au trecut 50 de minute....., acum zilele viitoare dosarul v-a pleca la parchet cu o propunere pentru solutionare , oare daca recalcularea a iesit usor peste 0,80 se va finaliza administrativ cel mult banuiesc , astept pareri Multumesc
0.45 in aerul expirat
anno
In data de 12.05.2011,ora 4:40 am fost oprit de catre politie pentru a vedea daca am baut,in momentul in care mi-au pus etilotestul a iesit 0.45 in aerul ... (vezi toată discuția)