avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... in ce conditii se ia bursa de studiu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

in ce conditii se ia bursa de studiu

buna ziua. am si eu niste nelamuriri in ceea ce priveste bursa de studiu a ficei mele ,diriginta ficei mele mi-a sugerat sa fac urgent actele pt bursa ca fii-mea ar beneficia de bursa conform mediei generale pe semestrul trecut. dupa ce am depus actele la secretariat si au inceput sa se dea bursele mi sa spus ca ea nu beneficiaza de bursa ca nu a facut tot semestrul la aceeasi scoala a facut o parte din semestru la alexandria .acum nustiu este asta un motiv de a nu-i da bursa, ca normal media e ceea ce conteaza nu unde a invatat.? vreau si eu o lamurire poate este cineva care ma poate indruma.

Alte discuții în legătură

Actiune impotriva facultatii de comunicare si relatii publice crassh crassh Buna ziua, doresc sa stiu daca este posibil sa dau in judecata Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si ... (vezi toată discuția)
Bursa scolara Elena Pro Elena Pro Fica mea a terminat semestrul 2 al clasei a 6-a cu media 9.75. De la școala i sa spus ca nu poate beneficia de bursa de merit din cauza ca nu sunt fonduri ... (vezi toată discuția)
Bursa de merit acordata ... din eroare(?!) flurryorama flurryorama Fiica mea (clasa a X-a) a primit in semestrul I al acestui an scolar bursa de merit in suma de 300 lei. In aceasta saptamana a fost informata de catre d-na ... (vezi toată discuția)