avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatii de stat pentru copii neridicate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatii de stat pentru copii neridicate

as vrea sa stiu daca alocatiile de stat pentru copii , neridicate ,mai pot fi recuperate .
cazul este urmatorul
in perioada 2007- septembrie 2011 nu a fost ridicata alocatia de stat pentru copii din urmatoarele motive : locuim in bucuresti dar fara mutatie ,domiciliul stabil fiind in focsani .
copilul a mers si merge la scoala in bucuresti .
situatia a fost trimisa la inspectoratul scolar bucuresti dar nu am putut ridica alocatia din motive de neconcordanta a domiciliului .
pina la urma a fost redepus dosarul la focsani si incepind cu ocotombrie 2011 alocatia se plateste in cont
as vrea sa stiu sumele neridicate pina la acea data mai pot fi recuperate daca se depune in aceasta luna cerere ?

va multumesc
as dori sa-mi dati si baza legala ca sa pot combate pe cei de la autoritatea in cauza din focsani

va multumesc
carmen patrascu

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru copii restanta George 46 George 46 Va rog sa-mi spuneti si mie, ce trebui sa fac sa intru in posesia alocatiilor restante pentru pentru copil . Am schimbat domiciliul si nu am mai ridicat ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat Cristina/68 Cristina/68 Fiul meu a implinit 19 ani in septembrie 2018 si este elev in clasa a XII-a(nu repeta anul)...Luna aceasta inca nu a primit alocatia....as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu daca mai primesc alocatie am împlinit 18 ani ... Marius_Vasile Marius_Vasile As vrea sa stiu daca mai primesc alocatie am împlinit 18 ani pe 14.10.2020. Ideea e ca am fost exmatriculat ijn clasa a 11-a pentru absențe. Si o sa incep ... (vezi toată discuția)