avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cerere inaintare documente anaf
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cerere inaintare documente anaf

buna ziua, trebuie sa completez un dosar la ANAF (mari contribuabili) cu doua documente in vederea solutionarii unei cerereri de restituire taxa inmatriculare auto.Cu respect intreb, cum se formuleaza cererea? Este model tip?
Cel mai recent răspuns: claudiamihai91 , utilizator 17:58, 24 Iunie 2012
Modelul de cerere il gasiti pe site-ul ministerului de finante, portal anaf:
[ link extern ]

Iar aici aveti atat model de cerere cat si procedura de urmat :
[ link extern ]
In completarea lui Carmen: exista probabilitatea sa va ceara la organul fiscal si o copie legalizata dupa hotararea judecatoreasca prin care s-a dispus restituirea taxei (la nivelul A.F.P. Brasov asa se procedeaza).
va multumesc, m-ati ajutat mult, dar o intrebare daca nu deranjez.Ca sa trimit pe curier, actele trebuie insotite de o Adresa de inaintare, este formular tip sau cum se formuleaza?
multumesc de sfat, o sa ma interesez si de acest lucru, nu stiam
claudiamihai91 a scris:

va multumesc, m-ati ajutat mult, dar o intrebare daca nu deranjez.Ca sa trimit pe curier, actele trebuie insotite de o Adresa de inaintare, este formular tip sau cum se formuleaza?

Ar fi bine sa faceti si o adresa de inaintare ... Nu este un formular tip. Cat despre formularea adresei sa fie ceva normal, firesc: Catre AFP ..., subsemnata ...., in vederea restituirii taxei de poluare va trimit alaturat urmatoarele documente: cerere de restituire a taxei, copie legalizata dupa hotararea judecatoreasca, copie dupa ... (ce o mai fi nevoie).
Data, semnatura.

Alte discuții în legătură

Cerere pt recuperare taxa poluare K-nndy K-nndy Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu ceva informatii despre ce trebuie sa contina cererea pentru recuperare taxa poluare? Am inteles ca model nu vrea nimeni ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Restituire dobanda taxa auto Emran99 Emran99 Am castigat prin hotarere judecatoreasca restituirea taxei+cheltuieli de judecata precum si a dobanzii.In momentul inaintarii dosarului catre ANAF,mi s\'a dat ... (vezi toată discuția)