avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare drepturi salariale

lucrez la o institutie publica finantata integral din venituri proprii si am de recuperat salarii(15luni).cum pot sa ii recuperez? trebuie sa asteptam intrarea in insolventa .Sunt datorii mari si catre buget si furnizori.daca este institutie publica cine cere insolventa?

Alte discuții în legătură

Salarii in sanatate legislatie gabrieldumitrascu gabrieldumitrascu Doresc sa stiu daca cei care lucreaza in centrele cu autofinantare apartinand Ministerului Sanatatii sunt bugetari sau nu.(HOTÃRÂRE Nr. 1718 din 30 ... (vezi toată discuția)
Aplicare lege cadru de slarizare si lege salarizare 2011 procurorus procurorus Eu lucrez intr-o institutie publica cu buget din venituri proprii si urmeaza sa fie aplicate prevederile legii 284 si 285/2010. Problema este ca intre ... (vezi toată discuția)
Sume de recuperat cf hotarari judecatoresti ralucaturcu74 ralucaturcu74 O institutie publica care in perioada nov.2009 -dec 2014 a fost finantata integral de la bugetul de stat iar inainte a fost finantata din venituri proprii, ... (vezi toată discuția)