avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare

La data de 15.01.2007 a fost incheiat un contract individual de munca in care se mentioneaza:
Salarizarea: Salariul brut lunar este de 2770 lei. Salariul brut lunar cuprinde urmatoarele sporuri cu caracter permanent:
- spor de neconcurenta: -
- spor de mobilitate: -
Alte clauze: se detaliaza clauza de neconcurenta , specificandu-se ca salariatul va fi platit pentru neconcurenta cu 25% , spor permament inclus in salariul brut lunar.
La data de 01.01.2010 prin act aditional la contractul individual de munca se stabileste un " salar de baza" de 3200 lei, se mentioneaza " spor vechime inclus in salar" ; cu aceeasi data se anuleaza clauza de neconcurenta.
Intrebare: -societatea i-a platit de la data angajarii spor de vechime conform prevederilor contractului colectiv de munca la nivel national ;
- societatea i-a platit sporul pentru clauza de neconcurenta pana la data anularii clauzei.
Mentionez ca la nivel de societate nu au contract colectiv de munca si nici reglementari proprii de salarizare.
Va multumesc pentru sprijin!

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta si confidentialitate distrib distrib firma la care sunt angajat si am clauza de neconcurenta si confidentialitate trebuie sa imi plateasca o suma lunara pentru aceste lucruri ? ? poate sa imi ... (vezi toată discuția)
Clauza neconcurenta ionutz_86 ionutz_86 Buna ziua, Pe parcursul actualului job am semnat un adițional de mărire de salariu dar in care apare su clauza de neconcurenta. Se specifica codurile caen ... (vezi toată discuția)
Cim declarat nul ContSters13909 ContSters13909 am o situatie delicata prin faptul ca s-a descoperit in dosarul personal nu am certificat medical la angajare din neglijenta angajatorului (nu mi s-a cerut in ... (vezi toată discuția)