avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals semnatura contract prestari servicii CATV si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals semnatura contract prestari servicii CATV si internet

Incep prin a face o scurta povestire a evenimentelor in baza carora doresc sa pun intrebari.

In 2008 am semnat un contract prestari servicii CATV si internet pe numele mamei mele cu procura de la aceasta.In 2010 doresc sa fac schimbare titular contract de pe numele mamei pe numele meu pentru a putea obtine un stick USB de internet ce putea fi ridicat numai de cate titularul de contract.(aberant deodata ce eu am semnat contractul in numele mamei, dar asta a fost motivatia la vremea respectiva).Cer modificare titular contract ca apoi sa mi se impuna sa semnez un contrac separat doar pentru acel stick USB. Tin sa mentionez ca la data la care am cerut modficarea titularului nu mi s-a cerut decat o copie dupa buletinul meu si o copie a procurii, fara ca eu sa semnez vreo cerere in acest sens. Imediat dupa la o privire mai atenta pe facturi observ un cu totul alt numar de contrac decat cel semnat din 2008, merg la sediu societatii pentru a ma informa in legatura cu acest aspect si mi se raspunde foarte elegant ca ei nu detin niciun contract in arhiva si nu am de unde sa le obtin pentru ca sunt la sediul central. In continuare fac o reclamatie scrisa catre ANPC prin care le aduc la cunosttinta aceste aspecte iar dansii ma informeaza ca nu e de competenta lor si ma roaga sa ma adresez organelor competente in drept. Dupa toata istoria asta refuzand sa recunosc acel contract despre care nu stiam absolut nimic nu imi mai onorez platile catre firma de cablu. In 2011 primesc o notificare de plata de la sediul central, sun sa discut problema si consiliera de caz s-a aratat foarte deschisa si amabila si mi-a pus la dispozitie copii dupa toate contractele existente atat pe numele meu cat si pe numele mamei mele de o calitate xerox destul de proasta dar cu mentiunea '' Conform cu originalul''. De aici am descoperit ca in 2010 se semnase un alt contract cica de catre mama mea cu cateva luni inainte de a depune cerere modificare titular, tot aici descoapar ca exista si o cerere modificare titular contract semnata cica de mine cu anexe a procurii, copiei de buletin si anexa la contractul existent din 2010 semnat de ????? oricum nu de cineva cunoscut mie. La sediu cand m-am dus cu toate hartiile sa discutam am inceput sa dea in balbaiala ca mai apoi sa imi tranteasca frumos in fata expresia ca nu imi face mie nimeni expertiza grafologica si n-am decat sa ma adresez oricarei justitii vreau ca nu am castig de cauza odata ce e semnat.
Mentionez in afara de contractul din 2008 pe care il recunosc si il consider valabil semnatura fiindu-mi opozabila, in rest nu recunosc absolut nicio semnatura de pe celelalte documente.

Doresc sa stiu care ar fi pasii de urmat in continuare pentru a dovedi aceste neadevaruri.
Diferitele cereri catre organele abilitate politie, judecatorie etc trebuiesc facute de catre mine sau de catre mama mea.
Care ar fi acele organe abilitate carora ar trebui sa ma adresez?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri si ajutor.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc sa stiu daca la casa de pensii trebuie sa merg ... Buna ziua! Doresc sa stiu daca la Casa de Pensii trebuie sa merg cu procura cu toate ca am calitatea de fiica. Ce inseamna reprezentamt legal? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Birocratia la cel mai inalt nivel Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Postez aici Procedura prevazuta de Ordinul ANAF 2112/2010 privind inregistrarea sediului social la organele fiscale. pe langa faptul ca procedura dureaza 5 ... (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)