avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... referendum
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

referendum

Buna ziua tuturor.
1.In legatura cu referendumul din 29 iulie 2012.
Un om care este consilier in consiliul local comunal , poate sa fie delagat ca membru la sectia de votare, sau in circumscriptia electorala. Daca da conform carui lege.
2.Consilerul primarului, poate sa fie administratorul unei firme infiintata pe langa primarie de consiliul local, sau un consilier de la consiliul local daca poate sa fie administratorul firmei.
3 Daca consiliul local nu este multumit de munca depusa de consilierul primarului, ce ar putea sa faca consiliul ca acest consilier al primarului sa fie demis.

Alte discuții în legătură

Alegerile locale 2008 Gheorghe Giura Gheorghe Giura Am dreptul sa fiu observator din partea unui partid politic, la sectia de votare, daca unchiul meu (fratele tatalui meu) este candidat pe lista de consilieri ... (vezi toată discuția)
Revocarea presedintelui sectie de votare zolimaier zolimaier Buna ziua, Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: am fost numit definitiv in functia de presedinte al unei sectii de votare, iar joi (31.05.2012) am ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)