avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... cenzura pe yah** romania
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

cenzura pe yah** romania

buna, de curand am observat, si nu doar eu, ca site-ul mentionat in titlu cenzureaza comentariile anumitor useri, adica pur si simplu nu apar, am incercat de mai multe ori si cu metoda copy paste, adica am salvat comentariul incercand sa-l postez mai tarziu, degeaba. si alti useri se plang de aceeasi chestie. nu am folosit injurii, culmea, cele cu injurii apar, nu sunt sterse, pe cand un anumit gen de comentarii efectiv nu apar, sau unele sunt sterse ulterior. e normal? unde se poate face o sesizare sau ceva. ma gandeam sa fac o filmare cu acest fenomen, dar nu stiu unde se poate face o reclamatie.

Alte discuții în legătură

Insulta, calomnie pe youtube floxter floxter Ce pot face in cazul in care un utilizator youtube necunoscut care injura se cearta, provoaca si ameninta o gramada de utilizatori pe youtube, ajunge pana la ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - publicare articole pe site de cãtre utilizatori alexandrugabi alexandrugabi Buna seara, Sunt in dilema, iar sfatul dumneavoastra m-ar ajuta foarte mult. Dezvolt un site web care in timp a crescut, este practic o comunitate de ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)