avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... legea invatamantului superior - termen eliberare ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

legea invatamantului superior - termen eliberare diploma licenta

Stie cineva, daca in legea invatamintului superior se specifica, daca eliberarea diplomelor de licenta se face dupa 1 an?:(#-o
Am terminat facultatea in iulie2011 si nu pot sa-mi ridic diploma nici acum din cauza unei Hotarari de guvern nepublicata in Monitorul Oficial.Nici nu stiu pe cine sa dau in judecata si nici cu ce bani. Mentionez ca am terminat o facultate acreditata.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! m.am înscris astăzi la facultatea centrul internațional ... IULIANA26. IULIANA26. Bună ziua! M.am înscris astăzi la facultatea Centrul Internațional pentru învățământ Superior \"Tehnoeconomia Europeana\", dar tot astăzi am ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Inscriere facultate in cartea de munca iust79 iust79 Buna ziua! am terminat de curand a doua facultate (la o universitate de stat) si am mers la locul de munca cu adeverinta eliberata de la universitate ... (vezi toată discuția)