avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de risc maternal- calcul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de risc maternal- calcul

Buna ziua,

In ultimile 6 luni salariu de baza brut a fost de 2850 lei (feb 2012-iulie 2012) dar in luna iunie 2012 si in aceasta luna iulie 2012 am primit un bonus (urmeaza sa primesc bonus) in valoare de 2000 lei net/ luna.
Va rog sa-mi spuneti daca intru in concediu de risc maternal din august ( pana atunci mi-am luat concediul de odihna pe care-l mai aveam):
- se va lua in considerare la calcul si bonusul care a fost si el impozitat ?
- cat ar trebui sa primesc in luna august pentru concediu de risc maternal ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 09:44, 22 Iulie 2012
Spuneti ca ati avut co,deci de cand pana cand ati fost in co?
Pt. co primiti o indemnizatie si nu salariu,iar aceasta va intra in baza de calcul in vederea stabilirii indemnizatiei de crm.
Cf.Codului Muncii,daca co a fost in iunie,iulie, pentru perioada concediului de odihnă beneficiati de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu

Bonusul nu intra in calculul indemnizatiei de co.si deci nici in baza de calcul pt.indemnizatia de cm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu odihna anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : o salariata care a fost in concediu medical mai multe luni, brutul realizat in lunile de concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu risc maternal 2019 Alexandra3286 Alexandra3286 Buna ziua. Va rog sa ma sprijiniti cu un calcul pentru indemnizatia de risc maternal a lunii august 2019 tinand cont de urmatoarele date: - media veniturilor ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie co la incheierea cim Viorro Viorro Unui angajat caruia i se desfiinteaza postul i se vor compensa in bani zilele de concediu de odihna ramase neefectuate. Acesta a fost ultimele 30 zile in CM. ... (vezi toată discuția)