avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avansare in clasa functionari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avansare in clasa functionari

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati si pe mine. Sunt incadrat pe functia de referenet asistent treapta 2 avind o vechime de doi ani si ceva. Am studii superioare de lunga durata finalizate inaintea angajarii. Am solicitat promovarea in clasa dar mi s-a spus ca nu se poate deoarece am absolvit facultatea inaintea angajarii.
La cererea scrisa pentru promovare mi s a pregatit un raspuns nefavorabil pe care o sa l primesc daca imi trebuie neaparat o hirtie.
Va rog frumos sa-mi spuneti ce pot face in continuare? Eu personal m-am hotarat sa ii actionez in instanta deoarece efectuez aceias munca ca si colegii consilieri.O hotarare judecatoreasca m-ar ajuta? sau imi mai trebuie inca una la un eventual aviz nefavorabil dat de ANFP
Mai am o intrebare: Vechimea acumulata in acest timp se considera vechime in specialitate pt a putea concura pe un post de consilier?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)