avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare online produse cosmetice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare online produse cosmetice

Doresc sa cumpar produse cosmetice ale unui brand care nu exista momentan pe piata romaneasca si apoi sa le comercializez prin intermediul unui magazin virtual. Mentionez ca detin firma si intentionez sa fac totul "ca la carte":cumparatorul va primi produsul original, alaturi de factura, voi plati darile la stat etc. Este legal ceea ce doresc sa fac? Nu voi fi trasa la raspundere de producatorii acelor produse?Imi cer scuze daca in mesajul meu apar unele inexactitati...in cele din urma de aceea am apelat la ajutor. Va multumesc si astept raspunsuri...

Alte discuții în legătură

Importul de produse de make-up ale unor branduri deja existente aici, este ilegala? ina_enache ina_enache Buna ziua. Astazi vin cu o intrebare la care am primit raspunsuri contrare in ultima perioada. Detin un mic magazin de cosmetice si as dori sa ma extind. IN ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)
Comert cu produse cosmetice din china crinavasile crinavasile Buna seara! Sunt putin nelamurita intr-o chestiune ce implica comercializarea unor tipuri de produse cosmetice si am mare nevoie de un raspuns cat mai detaliat ... (vezi toată discuția)