avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire

Buna ziua,

Am o intrebare la dvs, daca-i cu putinta sa fie cineva amabil sa imi raspunda. Am o poprire pe cardul personal in urma unui credit facut pe firma in 2007 (poprirea s-a facut in 2009 parca) si vreau sa intreb daca bursele sociale sau de studiu de la facultate si pensia alimentara pe care o primesc pentru copilul meu (momentan la posta; dar in cazul in care voi opta sa o primesc pe card) sunt supuse popririi, sau am acces 100% la acesti bani? Stiam ca 25% se considera poprire pe venit, dar nu stiu daca aceste venituri s-ar lua in considerare. PS: Poprirea aceasta va dura pana in momentul in care se stinge datoria?

Multumesc din suflet.

Alte discuții în legătură

Poprire conturi in baza unei încheieri facuta de executorul judecatoresc marilenabaiko marilenabaiko În luna februarie 2011 am facut un împrumut la Provident, iar in martie 2012 am ramas fara venit si nu am mai putut achita ratele saptamânale.Azi am ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu transfera pensia alimentara Olivia07 Olivia07 Buna seara! Lunar, angajatorul tatalui meu face poprire pe salariul sau si imi trimite in contul personal suma stabilita de instant ca pensie alimentara. Nu ... (vezi toată discuția)