avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Medaliatii noastri la olimpiada
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Medaliatii noastri la olimpiada

Am observat ca nimeni nu a adus vorba despre asta, de aceea am zis sa deschid acest topic in care sa le uram felicitari medaliatiilor noastri la olimpiada de la Londra si sa le uram succes sportivilor romani ce urmeaza sa intre/reintre in concurs. Eu unul astept cu sufletul la gura finala de la aparate-gimnastica feminin. Deci sa le felicitam pe fetele de la gimnastica medaliate cu bronz in finala pe echipa, Alina Dumitru si Corina Caprioiu medaliate cu argint la judo, Razvan MArtin bronz- haltere, Alin Moldoveanu aur-tir.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2012
Filip Alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: raser , utilizator 23:30, 12 Octombrie 2012
Cu un total de 256 kg ridicate, halterofila Roxana Cocoş a cucerit medalia de argint la categoria 69 kg. Românca a reușit să ridice 113 kg la smuls şi 143 kg la aruncat, fiind devansată în clasamentul final de sportiva nord-coreeană Rim Jong Sim, cu 261 kg (115 kg la smuls, 146 la aruncat). Marina ªkermankova, din Belarus, s-a plasat pe poziția a patra.

Este a doua medalie la haltere, după bronzul adus ieri de Răzvan Martin. Palmaresul României cuprinde până acum șase medalii.
Echipa de sabie a asigurat inca o medalie pentru Romania, de aur sau de argint, dupa o semifinala tensionata impotriva Rusiei.

Echipa de sabie a Romaniei a obtinut calificarea in finala Jocurilor Olimpice de la Londra, tricolorii invingand Rusia, scor 45-43, dupa o partida dramatica.

Echipa masculina de sabie a Romaniei pierduse ultimele trei partide disputate cu Rusia la CE si CM.

Echipa Romaniei: Tiberiu Dolniceanu, Rares Dumitrescu, Florin Zalomir si Alexandru Siriteanu.

Romania se va intalni cu Coreea de Sud in finala. Romania are deja asigurata o medalie, care se alatura celorlalte sase.
Sabrerii Rareş Dumitrescu, Florin Zalomir şi Tiberiu Dolniceanu nu au izbutit să cucerească titlul olimpic în concursul pe echipe, după ce au pierdut în finală, cu scorul de 26-45, în faţa Coreei de Sud. Chiar şi aşa, echipa masculină de sabie a României a câştigat argintul, aceasta fiind a şaptea medalie obţinută de delegaţia noastră la JO de la Londra.
Medalia de bronz la sabie masculin, în concursul pe echipe, i-a revenit Italiei, care a învins Rusia, în finala mică, cu scorul de 45-40.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2012
Muresan Felicia, utilizator
Maratonul olimpic de la Londra (azi, 13:00) începe şi se termină la The Mall. Azi intră în cea mai grea probă olimpică atletele. Vor lua startul în cursa de 42,195 kilometri şi româncele Constantina Diţă (42 de ani), campioana de la Beijing de acum 4 ani, şi Lidia ªimon (38 de ani), vicecampioana de la Sydney 2000.

Înaintea probei de maraton, adică după prima săptămînă a întrecerilor, România a cucerit 7 medalii la Olimpiada londoneză - una de aur, patru de argint şi două de bronz. Prin comparaţie, la jumătatea drumului de la Beijing, delegaţia tricoloră cîştigase doar 6 medalii, dar dintre care două erau de aur, una de argint şi trei de bronz. În 2012 nu a punctat deloc la canotaj, în timp ce în China această disciplină avea două medalii. În cea de-a doua săptămînă de la Beijing, România a mai cules două medalii de aur, chiar prin Constantina Diţă, la maraton, şi Sandra Izbaşa, la sol.

[ link extern ]
================================================

Săptămîna neagră de la canotaj, unde am vîslit pe lîngă podium, ar putea fi urmată pentru noi de săptămîna însorită la Eton în probele masculine de kaiac-canoe. Cu un posibil aur la C2 1.000 m şi o altă medalie la K4.

Primul care intră în concurs este Iosif Chirilă, calificările şi semifinalele probei de canoe simplu 1.000 metri fiind programate mîine, 6 august, ora 13:45. Marţi vor începe întrecerile şi în probele de K4 1.000 m (Ionel Gavrilă, ªtefan Vasile, Toni Ioneţicu, Traian Neagu), C2 1.000 m (Victor Mihalachi, Alexandru Dumitrescu) şi K2 500 m (Irina Lauric, Iuliana Paleu).

[ link extern ]

JO LONDRA 2012. Sandra Izbaşa AUR OLIMPIC la SÃRITURI.
Gimnastul român Flavius Koczi a concura la sol, în finala pe aparate , terminând, din păcate, pe locul 7 în finală.

Alte discuții în legătură

Români premiați - valori românești Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua dragi colegi si stimati utilizatori, De ceva vreme sunt in cautarea stirilor pozitive, povesti frumoase despre romani frumosi, romani premianti ... (vezi toată discuția)
Remember iolanda balas! LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Stimati membri ai comunitatii Avocatnet! Nu stiu daca cele ce voi scrie acum poate fi publicat acum pe acest site, dar parerea mea este ca am datoria de a va ... (vezi toată discuția)
Romanii au ajuns bataia de joc a europei IONITAGRIGORELUCIAN IONITAGRIGORELUCIAN Austriecii ne faceau la inceputul anilor 90 \"mancatori de lebede\". Acum francezii ne iau peste picior de cate ori au prilejul. Romanii au ajuns in ultimii ... (vezi toată discuția)