avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit contabilitate centr de colectare fieroase si nefieroase
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

contabilitate centr de colectare fieroase si nefieroase

Stiu k trebuie sa platesc 3% pt mediu si 16% pe profit. intrebarea mea ar fi: taxele trebuie platite din suma pe care o incasez de la cumparator (sa zicem1 leu) sau separat. adica fondul de mediu din leul respectiv iar la calculul profitului pot sa scad si cheltuielile ?
Sunt deasemenea si in cautarea unei persoane care sa fie in masura sa ma ajute cu contabilitatea (pentru intreprindere individuala), sunt din brasov

Alte discuții în legătură

P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pe profit PopCristi PopCristi SC este platitoare de impozit pe venitul pana la 30.09.Incepand cu 01.10 este platitoare de impozit pe venit. ptr trim I si II s-a declarat un impozit pe ... (vezi toată discuția)
Rascumparare polita de asigurare de studii debut 18 ela76 ela76 In oct.2008 am facut o polita de asigurare de studii Debut 18 pentru baietelul meu care avea atunci 2 ani si ceva, urmand ca la 18 ani sa primeasca suma de ... (vezi toată discuția)