avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Sal. cum pot sa vad salariul brut din REVISAL pe portalul reges cand ma loghez ?
nu se pot vedea toate datele?
intreb, pt ca nu stiu daca ultima contabila mi-a operat modificari de salarii in revisal
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:03, 4 August 2012
La Contracte in istoric pe salariat, se vizualizeaza pe fiecare salariat in parte.
multumesc.
eu construiesc acum o baza de date noua (mi-a pierdut-o contabila) si nu sunt sigura pe toate datele si modificarile pe care le-a transmis
ma interesa pe site-ul itm daca pot vedea ce adepus
La Raport Preluari se poate vizualiza
pot vedea toate datele exceptand salariul brut de incadrare
rog raspuns
Nu se pot vizualiza online salariile si sporurile transmise ... acest lucru este posibil doar din program la raportul per salariat ...

Alte discuții în legătură

Completare si vizualizare reges rusumona rusumona salariile trasmise pe reges pot fi vizualizate? nu stiu ce salarii a incarcat contabilul unei firme ..daca a transmis ultima modificare din revisal multumesc! (vezi toată discuția)
Reges - programul online pentru a transmite revisalul melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: cand accesez portalul ReGes cu utilizator si parola si verific daca s-a incarcat .rvs-ul transmis, dau un click pe nr. de inregistrare/incarcae ... (vezi toată discuția)
Revisal ionita1 ionita1 Buna ziua,, Am si eu o mare nedumerire legat despre fisiere care nu au fost validate in revisal.. Cine cum pot face eu dovada ca acele fisiere au fost ... (vezi toată discuția)