avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces contra ANRP ref. legea 290/2003
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces contra ANRP ref. legea 290/2003

Am depus la Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, in data de 18.05.2007, documentatia necesara platii despagubirii conform Legii 290/2003. Hotararea de despagubire a fost emisa de Prefectura Arges la data de 1.09.2006.

Ca multi alti beneficiari, nu am primit nici pana in prezent vreun ban din partea ANRP, motivul cel mai des invocat fiind lipsa banilor pentru plata despagubirilor.

As vrea sa stiu care sunt posibilitatile si sansele unei actiuni in justitie contra ANRP pentru intrarea in posesie a despagubirii.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Despagubiri legea 290/2003 iulia bumbu iulia bumbu Ma numar printre beneficiarii stabilirii drepturilor banesti cf. Legii 290/2003 din localitatea Braila. S-a implinit 1 an de cand am comunicat ANRP- ului ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 290/2003 givali givali Daca puteti, doresc sa-mi dati un sfat in problema mea: Tatal meu este deportat din Basarabia si a depus impreuna cu sora sa , un dosar de despagubire ... (vezi toată discuția)
Legea 290/despagubiri anrp tathiana tathiana Detin o hotarare emisa de Prefectura Galati de acordare a despagubirilor pt refugiatii den Basarabia(tatal meu decedat).Am depus documentatia aferenta catre ... (vezi toată discuția)