avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul transa vechime in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul transa vechime in invatamant

Buna ziua .
:help: Va roooog muuult sa ma ajutati si pe mine in lamurirea catorva aspecte :-/:

1. - Este vorba de calculul transei de vechime in invatamant .
Tinand cont de legislatia in vigoare concediul de crestere copil se ia in considerare la calculul transei de vechime in invatamant? .... dar armata ? ( stiu ca acestea se iau in calcul pentru vechimea in invatamant .... dar cu stabilirea transei de vechime in invatamant cum este ?) .... Am o nelamurire cu un cadru didactic care pana la 31 iulie 2012 ... cu tot cu concediu crestere copil are 30 ani si 11 luni .... dar daca ar fi sa ma iau dupa cartea de munca acesta ar trece la transa 30-35 abia in decembrie 2012 ... concediul de crestere copil se pare ca nu a fost luat in calcul .... sunt putin confuza .... cum este corect? ... pentru ca in cazul altei persoane acest concediu a fost luat in considerare la calculul transei de vechime in invatamant .... Sunt mai noua in acesta meserie ( secretar si contabil unitate scolara) ... si nu stiu ce sa fac...

2. Stabilirea claselor de salarizare
Stiu ca pe langa clasele de salarizare corespunzatoare grilei ( conform studii, grad didactic si spor de vechime in munca sau gradatie ) se mai pot adauga 4 clase pt dirigentie , 10 clase pentru gradatie de merit si ...... altceva nu am mai gasit ( in conditiile unei scoli gimnaziale normale .... fara situatii speciale ) .... Mai sunt si alte aspecte care pot contribui la cresterea clasei de salarizare ?
- Un director de scoala gimnaziala normala , fara dirigentie si gradatie de merit cat are clasa de salarizare ?
- Un director de scoala , fara dirigentie dar cu gradatie de merit cat are clasa de salarizare ?
Ce reprezinta cele doua grade din grila pentru functiile de conducere din invatamantul preuniversitar ? Care este diferenta ?


Multumesc anticipat pentru intelegere si sprijin :bow: :) .


Alte discuții în legătură

Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)
Incadrare personal didactic auxiliar tenlau tenlau Buna ziua, Ma chinui de ceva vreme sa aflu cum se stabileste salariul de incadrare al unei persoane care se INCADREAZA/ANGAJEAZA (nu promoveaza) intr-o Scoala ... (vezi toată discuția)
Spor vechime ildiko23 ildiko23 Buna ziua! Sunt angajata in invatamant de la 1 sep. 2005, si am trecut la transa de vechime 6-10 ani (10% spor) din 1 sept 2011, avand pana atunci 5% spor ... (vezi toată discuția)