avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... autorizare pt.certificatul digital in perioada CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

autorizare pt.certificatul digital in perioada CIC

Sunt angajata ca economist la o firma si sunt PFA cu obiect de activitate evidenta contabila si urmeaza sa intru in CIC pt.2 ani.Certificatul digital pt.transmiterea online a declaratiilor la fisc sunt inregistrate pe numele meu.As vrea sa stiu,daca transmiterea in continuare a declaratiilor fiscale cu numele meu (de catre terte persoane de la firmele respective) imi poate afecta primirea indemnizatiei pt.cresterea copilului(eu avand contractul de munca si activitatea PFA suspendate).

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese agherghina agherghina Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt salariata a unei societati comerciale (care nu are in obiect de activitate contabilitate sau expertiza contabila) care de ... (vezi toată discuția)
Pfa in concediu de crestere copil carmenolah carmenolah Buna ziua, Am o mare nelamurire si sper sa gasesc la dvs un raspuns... Sunt medic de familie, functionez ca si PFA in contract cu casa de asigurari de ... (vezi toată discuția)