avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare in posesie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare in posesie teren

Buna ziua!

Exista un titlu de proprietate emis cf legii 18/1991, prin care mai multi mostenitori sunt pusi in posesie cu mai multe terenuri. Unul din mostenitorii trecuti pe document, este bunicul meu, decedat, pentru care s-a facut succesiunea dar nu se stia despre acest titlu la acea data. Unii dintre mostenitorii trecuti pe act, nu vor sa intreprinda nici o actiune, altii nu sunt de gasit sau nici macar nu sunt cunoscuti de cei implicati. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze mama mea pentru a intra in posesia partii ce i se cuvine, tinand cont de faptul ca bunica este in viata si ca mama mai are un frate, tot in viata?

Alte discuții în legătură

Uzucapiune sau ce alt mod de dobândire a cotei părți de coproprietate? Alexandreevici Alexandreevici Uzucapiune sau ce alt mod de dobândire a cotei părți de coproprietate? Bună ziua! Tată și fiu moștenesc în baza unui testament de la un bunic ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decedat xicsdj xicsdj Salut la toata lumea... Vreau sa ma lamuresc cu o situatie putin mai dificila... Tatal meu a decedat acum cateva luni iar in urma lui au ramas ca mostenire ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate cf. legii 18 toricelli toricelli Buna seara si La Multi Ani tuturor! Va scriu cu rugamintea sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: In 1991 tatal meu si fratele lui in numele bunicii ... (vezi toată discuția)