avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... noul cod fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

noul cod fiscal

buna ziua
am o problema. am certificat digital si transmit declaratii. am o persoana cu pensie de hadicap definitiva, are si conventia civila ca administrator la o asociatie de proprietari. ce impozite sau contributii trebuie declarate si achitate???
daca stiti si in ce legi, la ce articole pot gasi aceste informatii ca sa pot sa transmit corect datele? pina acum cei de la asociatia de proprietari au obligat-o sa plateasca impozit. este corect? va multumesc.

Alte discuții în legătură

Administrator asociatie de proprietari elenajijie elenajijie Buna ziua, Tatal meu tocmai a preluat functia de administrator la un bloc cu 2 etaje, fara a avea vreo calificare sau pregatire de specialitate, de la o ... (vezi toată discuția)
Taxe noi pt administratorul de bloc daca administratorul este pensionar definitiv ( 70 ani) si este angajat cu conventie ce taxe trebuie sa plateaca? s-a schimbat ceva in acest an in legislatie ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale asociatie de proprietari presedinte_ap presedinte_ap Asociatia pe care o reprezint, in calitate de presedinte nou ales, figureaza ca n-a depus declaratiile fiscale din 2008. Conform contractului cu firma de ... (vezi toată discuția)