avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Re-deschidere instanta irevocabila ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Re-deschidere instanta irevocabila Retrocedari/Mosteniri

Buna Seara !

Bunica mea, are acte doveditoare clar, sa zicem inconfutabil, de dreptul ei de mostenitoare a unui imobil la parter, comercial in Cotroceni. De comunisti fiind sechestrat, acum teoretic... retrocedat.
Intre timp exista alti proprietari, nu se stie prin ce forme au ajuns, dar ei sunt actualii proprietari de ani buni.

Bineinteles instanta sa-si revendice dreptul, s-a ajuns la curtea suprema si cu decizie irevocabila s-a stabilit ca tot ei sunt proprietarii. Desigur, suspiciuni in legatura cu mancarimea din palma a cuiva :)

Ma repet, acel loc chiar apartine familiei, usor demonstrabil.
Cu toate acestea, am inteles ca un proces inchis irevocabil nu se mai poate redeschide decat in baza a noi probe.
Pai... am epuizat toate probele care doar daca nu te uiti la ele nu vezi. E alb pe negru ca acum cativa ani apartinea tatului ei.

De precizat ca localul a fost inchiriat pt un cabinet stomatologic, acum barulet. Ma doare inima :sorry: :)
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
delirio89, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere penala magistrat - abuz contra persoanei. categoric categoric Pot formula o plangere impotriva unui magistrat daca in cadrul unui proces penal acesta a luat in considerare ilegal retinerea unor probe? In fapt e vorba de ... (vezi toată discuția)
Stramutarea procesului ! aniaturcu aniaturcu Bun ziua, am si eu o intrebare,se poate stramuta un proces la Inalta curte de Casatie si justitie,fara a demonstra faptul ca justitia inferioara ca rang,este ... (vezi toată discuția)
2 dosare consecutive: dosar civil (divort) + dosar penal (adulter) Nicolae Slava Nicolae Slava Buna ziua! Divortul nostru este mai putin obisnuit. Intre mine si sotia mea este o diferenta de varsta de 16 ani (ea este mai tanara cu 16 ani). Suntem ... (vezi toată discuția)