avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitul pe venit in cazul persoanelor cu handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitul pe venit in cazul persoanelor cu handicap

am un baiat cu grad de handicap accentuat si as dori sa stiu daca pot beneficia de scutirea impozitului pe venit sau alte impozite.Copilul este minor .

Alte discuții în legătură

Nelamuriri legate de o lege Adymist Adymist \"Persoanele cu handicap accentuat au urmatoarele drepturi: -scutire de la taxa asupra autoturismelor, motocicletelor cu ataş şi motociclurilor adaptate ... (vezi toată discuția)
Conformm noului cod fiscal 1 01 2016 si parintii copiilor cu dizabilitati beneficiaza de scutirea de taxe si impozite locale anca-viorica anca-viorica Buna ziua,am baiatul cu handicap grad accentuat,am fost la primaria unde avem resedinta de domiciliu(este proprietate personala,domiciliul stabil il avem in ... (vezi toată discuția)
Scutire la impozitul pe auto adrian68su adrian68su Buna ziua, as dori sa stiu daca am cumparat o masina anul trecut ( 04.2015 ) si am inmatriculat-o pe mine, sotia fiind pensionata cu gradul doi de handicap, ... (vezi toată discuția)