avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Privind articolul \\"Anumite impozite nu se mai ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Privind articolul "Anumite impozite nu se mai platesc in contul unic"

In articolul "Anumite impozite nu se mai platesc in contul unic" publicat in 7 septembrie pe acest site, se intelege ca firmele care au contracte pentru drepturi de autor, nu vor mai trimite impozitul pe venit pentru aceste contracte in contul unic 20.47.01.01. Astazi am fost la Trezoreria Constanta si am intrebat in ce cont se vor vira acesti bani. La trezorerie nu stia nimeni nimic nici despre existenta ordinului nici despre existenta unui alt cont. Cine ma poate ajuta, cai 25 ale lunii se apropie si eu habar n-am in e cont trimit banii.

Alte discuții în legătură

Modificare cont unic bugetul de stat ??? gina.lucia gina.lucia Buna ziua, Aveti idee de modificarea contului unic la bugetul de stat?...am gasit acest articol pe internet in care zice ca s-a modificat contul unic.... ... (vezi toată discuția)
Puncte de lucru rak0770 rak0770 O societate din constanta are 2 puncte de lucru in Galati si Ploiesti cu 4 si respectiv 12 salariati. Contractele se fac si se inregistreaza la Revisal. La ... (vezi toată discuția)
Ordin nr. 2351/29.06.2011 de modificare ºi completare a opanaf nr 1314/2007  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]ORDIN nr. 2351/29.06.2011 de modificare şi completare a OPANAF nr 1314/2007 pentru aprobarea Metodologiei de distribuire a sumelor plătite de ... (vezi toată discuția)