avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate pink card uk
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

pink card uk

buna ziua,

eu am 27 ani de ani iar in luna noiembrie implinesc 28 ani, am vorbit la o firma de intermediere pentru a pleca in londra ca si au pair. intrebarea mea este daca as as aplica pentru pink card (card fara de care nu as putea lucra legal in anglia si nu as putea obtine apoi blu card-ul) l-as obtine indiferent ca implinesc 28 ani sau limita de varsta se termina la 27?

multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Probleme cu o agentie de plasare a fortei de munca missMary22 missMary22 Buna ziua Ma numesc Maria,am venit anul trecut in Marea Britanie prin o agentie din romania la lucru ca Au-pair am facut un contract cu ei in care scrie ca ... (vezi toată discuția)
Nastere anglia simoda simoda Buna. M-ar interesa in ce conditii as putea sa nasc in Anglia,avand in vedere faptul ca am rude acolo care locuiesc legal (rezidenti) acolo si in acest moment ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu , daca se poate adriano06041 adriano06041 ma numesc adrian , sunt cetatean roman cu acte de rezidenta la londra. am trait in concubinaj cu o femeie timp de 4 ani in londra , in urma caruia a rezultat ... (vezi toată discuția)