avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratii

Am solicitat alipirea unor terenuri si mi s-a cerut declaratie precum ca amplasarea poste sa fie modificata deoarece figureaza in extravilan .
Zona este o zaona de case construite (terenul meu la cumparare figura in intravilan si am obtinut scoaterea din circ agricol si autorizare de construire ,ulterior dupa o lucrere cadastrala de modificare limite de proprietate cu un vecin ,Cadastru motiveaza o eroare materiala si da cartea funciara cu terenul in extravilan).
Ulterior am obtinut adeverinze de la Primarie ca terenurile figureaza in intravilan conform PUG actualizat .
Ce valoare au declaratiile date in fata unui cadastrist,vazand ca el nu mi-a mai facut lucrarea de alipire ?Le-ar fi putut folosi intre timp in detrimentul meu ?
Ar fi posibil ca o zono cu constructii si garduri sa fie modificata.
N.B Eu inainte de inceperea constructiei am adus expert Cadastru care m-ia facut proces verbal de punere in posesie.

Alte discuții în legătură

(cadastru) alipire terenuri cu probleme Leordeanu Leordeanu AM de alipit trei parcele care au limite de proprietate comune facand un corp comun,Pe o parcela am construit avand autorizatie de constructie casa de locuit ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism pentru alipire terenuri? Dumies Dumies AM de alipit trei parcele care au limite de proprietate comune facand un corp comun,Pe o parcela am construit avand autorizatie de constructie casa de locuit ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism Leordeanu Leordeanu Pentru alipire 3 parcele din care pe una din ele am construit si am intabulat constructia avand autorizatie de constructie si scoatere din circuitul agricol, ... (vezi toată discuția)