avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Incarcarea paginilor pe Avocatnet
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Incarcarea paginilor pe Avocatnet

Buna ziua,

Nu stiu daca si Dvs. va confruntati cu aceasta problema, eu insa da. In cursul zilei paginile forumului s-au "miscat" numai in reluare, am avut un moment in care am asteptat sa-mi incarce o pagina de la ora 14.34 pana la 14.57, cronometrat pe ceas. Nu am putut face nimic :(. Si in acest moment paginile se incarca la fel de greu.

Valeriu Tudor m-a sunat pentru a-i confirma daca paginile se incarca incet, deci mai exista cel putin o persoana care se confrunta cu aceiasi problema.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:18, 23 Septembrie 2012
Buna ziua , Gabriela. ªi la mine este la fel, începând cam de pe la ora 11. În ultima vreme nu a mai fost prezentă problema aceasta, dar acum a reapărut.
Ciao Cristina,

Am asteptat doua minute sa se deschida aceasta pagina pentru a putea citi raspunsul tau. Multumesc mult. M-am mai linistit;).

Nici actualizarea subiectelor urmarite nu se face in timp real.:wassat:
eu nu am avut probleme niciodata cu incarcarea paginilor avocatnet si nici a altora.

instalati programul "ccleaner", e free si curata calcu foarte bine.

[ link extern ]

ii dati sa scaneze si registry.

accesand paginile de net ramanem mereu cu cookiuri in calc iar avocatnet.ro foloseste cookies dupa cum puteti citi chiar pe prima linie a fiecarei pagini (in partea de sus).

eventual dati apoi o defragmentare a partitiei C.
Multumesc mult @cyan, il am instalat si il folosesc constant.:)
Nu cred ca este problema din calculatorul utilizatorului. Astazi a mers chiar execrabil. Este problema serverului, au o chichita. Cred ca de abia maine o vor rezolva administratorii de sistem

Alte discuții în legătură

Server avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila Aveti vreo problema cu serverul? Se incarca foarte greu paginile site-ului azi.... (vezi toată discuția)
Oare de ce se "ingalbenesc" iconitele deja citite? elga50 elga50 Sub rezerva ca poate fi o problema si de la calculatorul meu, totusi de ieri pana azi am \"dezgalbenit\" o data topicuri deja citite sau la care am raspuns, ... (vezi toată discuția)
Se misca ingrozitor de greu Aurel Fleancu - Cabinet Individual de Avocat Aurel Fleancu - Cabinet Individual de Avocat Paginile mi se incarca foarte greu. Cu alte siteuri nu am astfel de probleme. (vezi toată discuția)