n53 a scris:
mulți din cei care sunt sancționați potrivit ANORMALULUI din relatarea dvs. depunând contestație AU CÂȘTIGAT.Așa fiind, depuneți urgent contestație, contestând modul dictatorial și abuziv al poliției rutiere.Arătați câțiva martori și ascunderea probelor de către poliție
sunt de acord cu pozitia dvs. dar nu cred ca sunt sanse contestand "modul dictatorial si abuziv al politiei". indicarea catorva "martori" :pleasantry: nu cred ca este indicata ptr ca poti avea surpriza neplacuta sa se piarda in "explicatii" si poti ajunge la marturie mincinoasa. ascunderea probelor de catre politie, iar nu cred ca "ţine". politistul are obligatia sa se prezinte si sa justifice motivul opririi conducatorului auto si nu sa prezinte probele (filme, fotografii) sau alte documente (autorizatie radar, verificare metrologica, ordin de serviciu) sau mai stiu ce.
si eu cand am fost oprit ptr vreo incalcare a regulilor de circulatie am incercat sa il conving sa imi prezinte probele ca sa nu mai pierd vremea prin instanta dar eram convins ca nu mi le va prezenta.
cat despre documentele pe care le cerem cu totii politistului (cele amintite mai sus), am mai spus-o si cu alta ocazie, este legenda urbana ca nu au toate actele in regula. la orice contestare in instanta a unui proces verbal li se pot solicita aceste documente iar daca nu le au pot fi sanctionati.