avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat!!

ieri impreuna cu o prietena am mers intr-un hypermarket,vazand ca erau lucruri desfacute pe acolo am zis sa incercam si noi sa luam cate ceva!dupa ce ne-am platit celelalte cumparaturi un angajat ne-a rugat sa mergem intr-o camera pentru un control de rutina,acolo se aflau doi jandarmi in civil, au gasit la noi produse in valoare de aproape 80lei!ne-am recunoscut vina am platit produsele dar cei doi jandarmi ne-au facut proces verbal am dat declaratii si apoi am mers la politie unde am dat decat o semnatura pe un alt proces verbal!am 19 ani, nu am cazier sau alte dosare valoarea produselor mele a fost de 38lei!vreau sa stiu c se va intampla!mi se va face dosar penal?voi primi acasa citatie? amenda?la politie ne-a pus sa scriem in procesul verbal c credem noi,iar noi ne-am recunoscut vina si am spus ca regretam!!va rog frumos ajutati-ma sunt disperata mi-e frica de parinti si mi-e rusine de mine acum!:((
Cel mai recent răspuns: Capitan Capitan , Consilier juridic 19:39, 24 Ianuarie 2009
Fapta este destul de grava.
Va sfatuiesc sa discutati cat mai repede cu familia, pentru ca oricum parintii vor afla, mai devreme sau mai tarziu.
Rugatii pe acestia sa va ajute, sa mearga la Politie si sa discute cu inspectorul care se ocupa de caz, poate aveti nevoie de un avocat!
Este spre binele dvs.

Av. Cermak Iuliana

Veti primi o amenda administrativa.
Intrucat fapta prezinta un pericol social redus , se poate dispune scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei amenzi administrative.
Atentie ! E important a nu persevera in savarsirea de infractiuni de asemenea natura , intrucat legiutorul sanctioneaza furturile in general , nefacand diferenta intre infractiunile ce produc o paguba patrimoniala mai putin insemnata.
multumesc din suflet!e clar ca nu o sa mai fac in viata mea asa ceva....o alta intrebare pe care as vrea sa o adresez!fapta eu am facut-o in Bucuresti,iar eu sunt din provincie dosarul se va trimite la mine in provincie sau ramane la Bucuresti?
Fapta se va cerceta la Bucuresti, deci dosarul ramane aici. Totusi, daca locuiti in Bucuresti si nu aveti mutatie, veti fi citata acasa (in provincie).

Alte discuții în legătură

Am furat din magazin si am fost prinsa...ce mi se intampla?? Kristinaaa Kristinaaa buna ziua, am 23 de ani si recent am terminat facultatea. am fost la sibiu si am furat dintr-un supermarket bunuri in valoare de 180 Ron, adika un milion ... (vezi toată discuția)
Citatie Mirela1990 Mirela1990 Buna seara am si eu o problema pt care am ajuns in pragul disperari Acum 5 luni mai precis in noiembrie 2010 am lucrat la un hypermarket.Acolo am introdus ... (vezi toată discuția)
Plangere penala din partea unui supermarket minsmindel minsmindel Am spart niste produse intr-un magazin si au facut plangere impotriva mea . Agentul care ma interogat mi-a aratat probele video si photo suma fiind de 600 ... (vezi toată discuția)