avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren concesionat din cadrul primariei cu drept de a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren concesionat din cadrul primariei cu drept de a construi locuinte sociale

Pe terenul concesionat s-a construit o locuinta sociala,in urma cu 6 ani ,in apropierea acelei locuinte la aproximativ 20 m s-a dat autorizatie de functionare a unei statii de BETOANE......va rog sa-mi comunicati care sunt prevederile legale privind amplasarea statiei.....respectiv ce cai de atacam in cazul in care mi-i se incalca dreptul la viata,sanatate,avand in vedere ca statia emite noxe .......care imi afecteza integritatea sanatatea familiei

Alte discuții în legătură

Ordinul ms nr. 119 din 4 februarie 2014 pentru aprobarea normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei. Zneic Zneic Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Langa satul nostru la o distanta de 300m fata de prima casa(masurat cu google maps) exista un ... (vezi toată discuția)
Distanta intre constructii-intravilan csilla.turos csilla.turos Buna ziua, ma adresez dvs. in scopul de a ma ajuta cu o indrumare. La ce autoritate sa ma adresez ? Vecinii mei (persoane juridice) isi infiinteaza o statie de ... (vezi toată discuția)
Transmitere concesiune lazarlivia lazarlivia Un teren , lipit de un bloc, este concesionat. Pe el s-a construit , dar fara autorizatie de constructie. Persoana care a concesionat terenul vrea sa vanda o ... (vezi toată discuția)