avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... certificat rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

certificat rezidenta fiscala

Buna ziua ,
astazi am fost la finante sa-mi scot un certificat de rezidenta fiscala si cei de acolo nu au vrut sa mi-l elibereze pana nu achit macar o mica parte dintr-o amenda administrativa . Vreau sa va intreb , vi se pare corect asa ceva? Exista vreun temei legal sa se procedeze asa?
Ce legatura are una cu alta?

Alte discuții în legătură

Vanzare teren- certificat fiscal laviniacris laviniacris Buna ziua, va scriu pt ca am ajuns efectiv la capatul rabdarii si tolerantei fata de un sistem birocratic imposibil. Am un teren mostenire de la parinti la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Factura de la firma offshore Michael65 Michael65 Buna ziua,am primit o factura pentru consultanta IT de la firma ofshorre iar cei de la finante nu accepta sa o considere la cheltuieli deductibile si-mi cer ... (vezi toată discuția)