avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... citatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

citatie

acum aproape un an cand mergeam la arad am fost orbit de un tir la calea ferata din giarmata si nu am vazut la timp ca era jos am franat dar nu am mai putut sa o evit si am lovito .am fost la politie am declarat am dat declaratie si la cfr leam dat asigurarea masini dar acum 2 zile am primit o citatie sa ma duc la audiere ca anvinuit pentru savarsirea infractiuni prev.de art 276 al 1.4 cp .as dori sa stiu daca ma pot duce si singur sau trebuie sa ami iau un avocat care ma costa 200 euro si nu ai am .pot sa ma duca si mai departe la proces sau scap cu amenda.eu cred ca ma cheama la audieri pentru ca cica am pus an pericol siguranta calatorilor di tren deoarece bariera era pusa.multumesc anticipat
Va recomand totusi sa va duceti cu un avocat.

Daca nu stapiniti dispozitiile in domeniu,se impune sa apelati la persoana specializata care sa analizeze competent situatia,pentru reprezentarea si apararea intereselor dv ,inca din etapa de cercetare penala
dar se poate sa se mearga mai departe si la proces
dar ati putea sa ami spuneti pentru ce sunt anvinuit sau ce anseamna art 276 al 1.4 cp

Alte discuții în legătură

Furt+talharie calificata Delia 19 Delia 19 Buna ziua,fratele meu pe data de 22 noiembrie a fost prins cand fura motorina,a primit control judiciar pentru 60 de zile,in timpul controlului s-a intamplat o ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre omor simplu si omor calificat? mychelyne mychelyne Buna ziua, am o nelamurire in legatura cu diferenta dintre 2 expresii apropiate, nu inteleg de ce au denumirea putin diferita dar inseamna altceva. care este ... (vezi toată discuția)
Furt calificat si tainuire billa billa ce conamnare pot primi pentru furt calificat si tainuire? intrun dosar legat de furtul a circa 300 metri de calbu Romtelecom?#-o#-o#-o#-o (vezi toată discuția)