avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... limita de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

limita de proprietate

Limita de proprietate dintre doua proprietati este reprezentata de zidul din spate al uneia dintre case ( care este practic in curtea vecina).Proprietarul acestei case doreste sa demoleze zidul cu pricina si sa construiasca altul nou.
Ce acord trebuie sa se incheie intre proprietarul care doreste demolarea si celalalt proprietar, asa incit acesta din urma sa fie sigur ca se va respecta limita de proprietate?

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul! gabriella_blaga gabriella_blaga Buna ziua, sunt Gabriela si am o problema de rezolvat cu vecinul: doreste sa merg maine la Notar si sa dau semnatura ca sunt de acord sa construiasca. El are ... (vezi toată discuția)
Demilitarea proprietãþii nichiforov vasile nichiforov vasile Un cetăţean cumpără în urmă cu 38 de ani un teren cu o veche casă pe care o demolează şi construieşte o casă nouă În aceeaşi perioadă ... (vezi toată discuția)
Constructie in curtea vecinilor pe gardul meu maitzen maitzen Buna ziua, am cumparat recent o casa in localitatea Oradea, cand am cumparat casa, vecinii de langa aveau deja construita o anexa la casa in care si-au ... (vezi toată discuția)