avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Contract pentru servicii oferite online = termeni si ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Contract pentru servicii oferite online = termeni si conditii?

Buna ziua,

In cadrul firmei detin un site care ofera servicii de printare de formulare.
Pana acum, serviciile au fost gratuite, insa doresc sa introduc niste pachete platibile. Ma intereseaza cum se face partea legala (contract si facturare).

1. Trebuie sa inchei un contract cu fiecare persoana in parte? Sau fiind vorba de online, simplul fapt ca s-au inregistrat si au fost de acord cu Termenii si Conditiile de pe site reprezinta semnarea unui contract? Acesti termeni si conditii tin loc de contract semnat?
2. Cum se face facturarea? Daca aveam un contract, puteam factura "Prestari servicii conf. contract x/xx.xx.xxxx, insa in cazul in care acest contract nu exista, ce pot factura?

Ce lege reglementeaza serviciile oferite online?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract comision sau prestari servicii, altul? radujit radujit Buna ziua tuturor, Va supun discutiei si parerilor urmatoarea situatie: am un site web care ofera servicii de rezervari hoteluri online. Noi ca si site ... (vezi toată discuția)
Cod sau coduri caen pentru orice tip de publicitate online? memenet memenet Am si eu o mare dilema: sa zicem ca: 1. am o serie de site-uri, directoare pentru indexarea site-urilor. A fost gratuita inscrierea in ele...as dori ca ... (vezi toată discuția)
Server privat legal de metin2 Torros Torros Buna ziua! Sper ca postez unde trebuie sunt nou in acest forum(site). As dori sa-mi fac un server privat de metin2. Serverul va fi gazduit de o firma ... (vezi toată discuția)