avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 15
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 15

cu 5 ani in urma am primit un teren de la primarie pe lege 15 cu termen de 5 ani sa construim ceva, ulterior perioada s-a la 2 ani si in prezent la 1 an, as vrea sa stiu daca am construit gardul si am facut o mica constructie din lemn si am deschis rol cu platire impozit este posibil sa-mi ia acest teren fiindca nu am construit o casa?!

Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Reconstruire anexa lemn fara autorizatie Muresan Felicia Muresan Felicia Detinatorul unei anexe din lemn (garaj+sura pt.lemne) de 25 mp,s-a trezit ca in urma unui vant puternic s-a daramat anexa, care si asa era foarte veche.Si-a ... (vezi toată discuția)
Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)