olden a scris:
...Pentru inregistrare, este necesar sa depuneti formularul 050 „Cerere de inregistrare a domiciliului fiscal al contribuabilului” la organul fiscal in a carui raza teritoriala urmeaza sa va stabiliti domiciliul fiscal, urmand ca acesta sa o transmita catre organul fiscal in a carui raza teritoriala contribuabilul ati avut ultimul domiciliu fiscal. Aceasta procedura este necesara pentru a se intocmi formalitatile de transfer a dosarului fiscal.
In cazul persoanelor fizice, cererea de inregistrare trebuie insotita de o copie a actului care face dovada titlului in temeiul caruia acea persoana detine spatiul destinat domiciliului fiscal (in calitate de proprietar, chirias sau altele), precum si de copie a actului de identitate in care a fost inscrisa mentiunea de stabilire a domiciliului si a resedintei la adresa la care se solicita inregistrarea domiciliului fiscal.
...
Nu inteleg de ce trebuie sa fac vreo schimbare in buletin. Ca PFA nu sunt angajat si nu cred ca sunt obligat sa imi schimb domiciliul sau resedinta. Mai mult, sunt programator, si munca pe care o voi presta pentru o firma din Timisoara (ca ei m-au vrut PFA) pot sa o execut fie din Bucuresti, fie din Timisoara, fie din oricare alta locatie unde am o casa de vacanta. Nicaieri nu stau 183 zile/an pentru ca probleme apar mereu (se mai strica una alta) si musai sa ma duc sa le rezolv.