avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cursuri de integrare ptr a putea profesa in germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cursuri de integrare ptr a putea profesa in germania

Buna ziua va rog sa imi raspundeti,eu incerc sa imi echivalez diploma aici,dar se conditioneaza totul de absolvirea unui curs de integrare fara de care nu pot obtine echivalarea studiilor
Daca poate cineva sa ma lamureasca in ce conditii pot obtine o reducere de pret ptr curs,pentru ca durata e de minimum 6 luni si e costisitor ptr mine,nu imi pot permite,eu neavand nici un venit aici
M am interesat ,bineintes la nivelul meu de conversatie in germana si am aflat ca este posibil in cazul in care am un contract de munca,am o asigurare medicala,etc
Prin urmare va intreb, acestea sunt singurele conditii in care pot urma un curs de integrare nivel B?avand in vedere inposibilitatea mea de a plati integral cursul?
Va multumesc din suflet

Alte discuții în legătură

Recunoasterea diplomelor de studiu iuliurs iuliurs Buna ziua, Va rog daca puteti sa-mi raspunde-ti in urmatoarea problema. Sint inginer agronom si am absolvit un curs postuniversitar de specializare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua diploma obtinuta in uk international general health&safety ... RRadoi RRadoi Buna ziua diploma obtinuta in UK International General Health&safety se poate echivala in Romania si care ar fi echivalentul? Precizez ca am absolvit cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am urmatoarea speta pe care doresc sa o lamuresc. ... victor1986 victor1986 Buna ziua. Am urmatoarea speta pe care doresc sa o lamuresc. Conform articolul 50 din 1425/2006 (1) Cerinţele minime de pregătire în domeniul ... (vezi toată discuția)