Puteti sa va infiintati firma de de servicii contabile (culegere date, contabilitate primara) fara a fi profesionist contabil.
In conditiile in care doriti sa executati si servicii profesionale , trebuie sa fiti profesionist contabil (contabil autorizat sau expert contabil) iar daca nu aveti aceste calificari, va puteti asocia cu un profesionist contabil care trebuie sa detina minim 51% din capitalul social.
Contabil cu probleme
tony123
Buna ziua! Am o problema mai delicata. Contabilul care l-am avut mi-a oprit stampila si declaratiile. Iar acum am descoperit ca din platitor pe impozit pe ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.