avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... in timpul concediului medical farmacia la care lucram ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

in timpul concediului medical farmacia la care lucram a fost vanduta

sunt in concediu risc maternal 60 zile urmand sa intru in prenatal de la sfarsitul lunii noiembrie,problema este ca am fost anuntata ca farmacia la care lucram a fost vanduta. intrebarea este cine imi mai plateste concediul , mai beneficiez de prenatal, postnatal?
Cel mai recent răspuns: danauzu , utilizator 18:37, 18 Octombrie 2012
1. Cumparatorul firmei preia si activele si pasivele firmei si toate obligatiile pe care le are fata de salariati.

2. Asadar va adresati noului patron carev trebuie sa respecte prevederile legale in vigoare.
Multumesc!
Revin cu rugamintea de a ma ajuta ca nu stiu cui sa ma adresez. Am vorbit cu cel care a cumparat farmacia la care lucram si mi-a spus ca, defapt , a cumparat licenta nu si firma (afacerea) si nu ne preia si pe noi angajatii.Eu fiind in concediu risc maternal pana la sfarsitul lunii noiembrie , de atunci urmanad sa intru in prenatal, nu stiu de la cine sa-mi ridic banii pe concediu,cu sa-i predau prenatalul , fostul angajator nefiind de gasit. Sa merg la ITM sau la CSAS?
Incercati si la ITM si la CJAS.
dl de la resurse m-a informat ca de astazi sunt concediata , eu fiind in concediu risc maternal,pe motiv ca firma se desfiinteaza si voi primi prin posta decizia de incetare a contractului de munca. Ceea ce ma face sa pun multe semne de intrebare este ca mi-a spus ca nu beneficiez de preaviz iar din concediul pe care l-am avut pana acum angajatorul plateste doar 5/ iar restul casa...
Care este parerea dvs. ?

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de maternitate? Alina-Manuela Alina-Manuela Am lucrat 2 ani la o firma.Au facut restructurari si m-au dat in somaj din luna iulie.Cred ca am ramas insarcinata si somajul inceteaza in 23 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Criterii de acordare a concediului prenatal din somaj coroscrinela coroscrinela Buna ziua. Am fost angajata cu cm pe perioada determinata,firma a prelungit cm cu o luna,eu fiind in concediu de risc maternal,am fost anuntata sa merg dupa ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si sunt trimisa in somaj popgeorgeta popgeorgeta sunt insarcinata si am anuntat administratorul verbal,nestiind ca trebuie sa o fac in scris si administratorul mi-a dat preavizul de 20 de zile,bineinteles ca ... (vezi toată discuția)