sunt in concediu risc maternal 60 zile urmand sa intru in prenatal de la sfarsitul lunii noiembrie,problema este ca am fost anuntata ca farmacia la care lucram a fost vanduta. intrebarea este cine imi mai plateste concediul , mai beneficiez de prenatal, postnatal?
Revin cu rugamintea de a ma ajuta ca nu stiu cui sa ma adresez. Am vorbit cu cel care a cumparat farmacia la care lucram si mi-a spus ca, defapt , a cumparat licenta nu si firma (afacerea) si nu ne preia si pe noi angajatii.Eu fiind in concediu risc maternal pana la sfarsitul lunii noiembrie , de atunci urmanad sa intru in prenatal, nu stiu de la cine sa-mi ridic banii pe concediu,cu sa-i predau prenatalul , fostul angajator nefiind de gasit. Sa merg la ITM sau la CSAS?
dl de la resurse m-a informat ca de astazi sunt concediata , eu fiind in concediu risc maternal,pe motiv ca firma se desfiinteaza si voi primi prin posta decizia de incetare a contractului de munca. Ceea ce ma face sa pun multe semne de intrebare este ca mi-a spus ca nu beneficiez de preaviz iar din concediul pe care l-am avut pana acum angajatorul plateste doar 5/ iar restul casa...
Care este parerea dvs. ?