avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită mentinere poprire
Discuție deschisă în Executare silită

mentinere poprire

Buna ziua,
Un angajat al societatii mele (mentionez ca a fost angajat in cursul anului 2011) inregistreaza debite restante catre bugetul local reprezentand impozit auto si amenzi, Mun..... a inceput executarea silita in anul 2005, in 11.01.2012 am primit o somatie trimisa de Mun. ........ prin care imi cerea sa procedez la infiintarea popririi pentru sumele datorate de angajatul meu, somatie la care nu am raspuns.
Mun. .... a depus la Judecatorie o cerere de mentinere poprire, unde sunt chemat in calitate de tert poprit.
Puteti sa ma ajutati si sa-mi spuneti va rog daca aveam obligatia conform legii sa procedez la infiintarea popririi, care ar fi consecintele sau cum as putea sa ma apar?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Poprire tert in cazul creantelor fiscale primcaz1 primcaz1 Buna ziua, In cazul infiintarii unei popriri pentru recuperarea unor creante fiscale, conform Codului de procedura fiscala, ce se intampla daca tertul poprit ... (vezi toată discuția)
Poprirea tertilor de catre finante cristi.statescu cristi.statescu In cazul in care s-a primit de la finante o poprire pentru creantele datorate ale unui colaborator, dar in momentul respectiv nu exista nici-o suma. S-a facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in calitate de tert poprit, am primit in luna mai ... Maria Melania Maria Melania Buna ziua, in calitate de tert poprit, am primit in luna mai 2018 adresa de infiintare poprire pentru un salariat. Am infiintat poprirea pe salariul ... (vezi toată discuția)