vindictive a scris:
Se poate contesta, dar ce sanse aveti nu va poate spune nimeni.
Cum sustineti afirmatia ca "regulile prevazute in el erau totusi cunoscute" daca nu s-a semnat de luare la cunostinta?
Buna ziua,
Multumesc de raspuns. Pai, intr-un mod foarte simplu - regulamentul intern se gaseste undeva in reteaua interna, la dispozitia angajatilor. Toti pot sa il citeasca. Totusi, nimeni nu a semnat de luare la cunostinta.
Singurul regulament semnat a fost la angajare, acum multi ani. Mai sunt valabile acele prevederi semnate atunci, sau regulamentul trebuie de drept reinnoit si re-semnat de luare la cunostinta de toti angajatii,
in fiecare an?
De asemenea, inca o intrebare importanta: avertismentul scris mentioneaza un anumit referat intocmit la adresa persoanei care a primit sanctiunea. Totusi, acel referat, sau datele din el nu au fost prezentate angajatului avertizat.
Este legal sa se dea avertisment scris fara sa se prezinte si referatul in cauza, care sa arate si persoana care l-a intocmit sau l-a semnat?
Multumesc!
@freelis: stiu ca pot contesta in 30 de zile, intrebarea mea era daca motivul expus de mine este un motiv care sa-mi aduca castig de cauza in instanta.