avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata arenda in natura 2012
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata arenda in natura 2012

In conformitate cu legile in vigoare, incepand cu 2012 plata arendei trebuie sa se faca in natura...pt judetul Braila, coeficientii sunt
BRÃILA
Grâu : 0,67. Pentru celelalte produse agricole cuprinse în contractele de arendă, plata se face în echivalent grâu, în conformitate cu Legea arendei nr. 16/1994. Coeficienţii de conversie: grâu =1; orz = 1,1; porumb = 1,3; floarea soarelui = 0,4; cartofi = 5; sfecla de zahăr = 7.

Daca eu am obtinut 500 kg/ha de porumb , cate kg trebuie sa-i dau taranului si care este formula de calcul in opinia voastra?
Am intrebat institutiile abilitate (fiecare mi-a dat o formula de calculul..diferita una de cealalta), contabilul vine cu o alta formula...logica mea spune altceva. Va multumec pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2012
micu83, utilizator

Alte discuții în legătură

Mazarea este supusa taxarii inverse? maryangel49 maryangel49 Am achizitionat mazarea in vederea insammintarii si am primit o factura fara tva in care se specifica taxare inversa.Este sau nu supusa taxarii inverse? (vezi toată discuția)
Taxare inversa ana_abo ana_abo din ce data se emit facturi cu specificatia taxare inversa pentru cereale? (vezi toată discuția)
Taxare inversa cereale Glisa Glisa S-a prelungit taxarea inversa la cereale pana la 31 decembrie 2018 ? (vezi toată discuția)