avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii bancare

Buna seara.
In luna iulie 2012 am divorata de sot, impreuna avem un copil de 5 ani.Sotul joaca toti banii la jocurile de noroc. Pe perioada casatoriei sotul a facut un credit de nevoi personale pe o periada de 10 ani, la care eu am fost coplatitoare.Datorita datoriilor imense pe care fostul sot le are, mi-a acordat divortul si copilul DOAR CU CONDITIA SA FACEM O REFINANTARE A ACELUI CREDIT , PLUS o suma de bani cu care el sa ramana. Divortul s-a incheiat pe 27 iulie , iar pe 29 iulie a facut refinantarea si am semnat iar ca girant. S-a achitat creditul ulterior si am facut altul mai mare. eu am girat cu salariul meu. El a fost obligat la plata unei pensii alimentare pt copil, iar noi, ne-am inteles in particular ca el sa plateasca rata la banca si sa nu mai dea alocatie copilului. Acum am constat ca el nu a mai platit rata la banca si nici pensie alimentara nu ii da copilului Eu urmeaza sa plec din tara in Belgia cu contract de munca in decembrie. Daca el nu va plati in continuare, ce se va intampla cu datoria de aici?
Ar putea banca sa imi opreasca rata si acolo, in calitate de coplatitor?
Se sting vreodata datoriile la banca, sau ce se intampla cand ma voi intoarce in tara?
Ce ar trebui sa fac eu in acest caz? Mentionez ca nu mai avem nici un bun comun, totul s-a impartit si a fost vandut,
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2012
mariana2506, utilizator

Alte discuții în legătură

Credit neachitat mariana2506 mariana2506 buna ziua. este a 2 a oara cand adresez aceasta intrebare si nimeni nu-mi poate da un raspuns. in luna iulie 2012 am divortat de sot, avem un copil impreuna. ... (vezi toată discuția)
Credit bancar- imposibilitate plata bursy_bmf bursy_bmf Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un raspuns? Sotia mea are un credit contractat la o banca in valoare de vreoa 60000. Am platit la la el vreo 3 ani. Rata lunara ... (vezi toată discuția)
Divort copil minor cu solicitare despagubiri anablandiana anablandiana Am si eu o problema destul de delicata. Sunt casatorita din 2011 avand un copil minor. Dat fiind problemele sotului si anume joaca jocuri de noroc unde pierde ... (vezi toată discuția)