avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata drepturi salalriale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata drepturi salalriale

scoala noastra a obtinut o sentinta definitiva prin care personalul didactic au castigat anumite drepturi salariale pe baza legii 221/2008. Am primit 5 % din suma cuvenita in baza acestei sentinte. Un cadru didactic, din cei care au fost parte in proces, a decedat. intrebarea este daca sotul persoanei decedate poate beneficia de de aceste drepturi banesti si daca da, care este baza legala?

mutumesc Mihaela

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale invatamant Nina Popescu Nina Popescu Buna seara! Sunt cadru didactic in Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Micesti, jud. Arges. Mentionez ca nu eram membru de sindicat in perioada in care colegii mei ... (vezi toată discuția)
Sume obtinute prin hotarari judecatoresti auricabat auricabat Buna ziua, Am 66 de ani, am lucrat in invatamant ca si administrator financiar, pensionara din anul 2012. In 2015, mi s-a acordat 5% din valoarea unei ... (vezi toată discuția)
Plata diferente salariale conform legii 85/2016 andrei_70 andrei_70 Va abordez pe aceasta cale deoarece am nelamuriri cu privire la aplicarea legii 85/2016. Speta este urmatoarea: Unitatea noastra a fost data in judecata ... (vezi toată discuția)