avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit diurna Bulgaria
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

diurna Bulgaria

Buna ziua,
tot vad pe diverse site*uri ca la nivelul diurnei externe max.admise din punct de vedere fiscal pentru Bulgaria sunt exceptii...citind HG 518/95 si Codul Fiscal nu vad ca aceasta tara sa fie exceptata..practic calculul 2.5*75%*115%*108%*32 euro=75.2 euro deductibili fiscal este gresit?
Va rog daca exista o alta prevedere unde sa fie specificat clar ca aceasta tara este exceptata si in ce consta aceasta exceptie?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturi diurna pentru deplasare in exteriorul tari. tanasiecristian tanasiecristian Buna ziua.am avut contract de munca cu o firma de transport din Romania desfasurindu-mi activitatea pe teritoriul U.E. vreau sa intreb daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Calcul - diurna 2011 - amsterdam camelia_mihai camelia_mihai Buna ziua, Duminica 13 martie plec pentru 4 zile in interes de serviciu in Amsterdam si as vrea sa stiu care este calculul diurnei pentru Amsterdam in ... (vezi toată discuția)