avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incadrare sef serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incadrare sef serviciu

La ce treapta de salarizare si grad profesional ar trebui incadrat un functionar public inspector, clasa I, grad profesional superior, treapta 1, nivel studii superioare, vechime peste 25 de ani, care tocmai a promovat in functia de conducere de sef serviciu in cadrul unei primarii de oras? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:12, 26 Noiembrie 2012
Treapta de salarizare nu mai exista, gradul profesional pe care il are este cel maxim posibil, asa ca nu ramane decat sa il numiti ca sef serviciu si atat. (cu salarizarea aferenta acestei functii). Parerea mea!
incadrarea se face conform legii cadru 284/2010
Adica la gradul I sau la II ?
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2012
Justitiarul711, utilizator
gradul II
De ce II si nu I ? Astfel functionarul ar mai avea posibilitatea de promovare de la gradul I la gradul II. Cu gradul II el ramane pana la pensie cu acelasi salariu, cu toate ca are doar 25 de ani de munca si se presupune ca ar mai avea de strabatut inca cel putin alti 20 de ani de munca. Este cinstit sa muncesti 20 de ani si sa nu primesti absolut nimic la salariu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Justitiarul711, utilizator

Alte discuții în legătură

Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Clase, grade si trepte de salarizare Justitiarul71 Justitiarul71 Va rog sa-mi spuneti, cei care stiti bineinteles, incepand cu anul 2012, care mai sunt clasele, gradele sau treptele de salarizare? Mai exista treptele 1, 2 ... (vezi toată discuția)