avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... numere rosii expirate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

numere rosii expirate

Am fost prins circuland cu masina cu numerele rosii expirate ,masina nu este a mea este a mamei mele ,nu am stiut ca sunt expirate .Am fost dus la sectie si m-au pus sa dau o declaratie atat eu cat si prietena mea care era in masina. Nu mi s-a dat decat o dovada cum,ca nu am dreptul sa mai circul cu autovehicule ,fara valabilitate si mi-au oprit permisul .Nu mi s-a dat nimic altceva si cand i-am intrebat ce trebuie sa fac in continuare ,mi s-a spus ca trebuie sa astept.Mentionez ca nu mi s-au oprit numerele si nu am primit nici un fel de proces verbal sau copie dupa declaratie . Au trecut deja 2 saptamani si eu nu stiu ce trebuie sa fac nimeni nu vrea sa-mi spuna nimic.As dorii si eu sa stiu care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa ii fac sa imi redobandesc permisul si sa stiu ce se intampla de acum inainte ! Va multumesc
:(
Cel mai recent răspuns: mariusoctavian , utilizator 21:15, 13 Decembrie 2012
a circula cu numere rosii expirate echivaleaza cu infractiunea de a circula cu o masina avind numere de inmatriculare false. Pentru aceasta veti fi cercetat de organele de urmarire penala. Nu avea de ce sa va inmineze un proces verbal pentru ca ati depasit granita contraventiei, sunteti cercetat pentru savirsirea unei infractiuni. Cel mai probabil veti fi chemat pentru a fi audit dupa ce se va pune in miscare actiunea penala.
cat dureaza pana se va pune in miscare actiunea penala ? deja au trecut 2 saptamani in care nimeni nu vrea sa-mi spuna nimic ...... si plus de asta nu inteleg cum faptul ca numerele rosii sunt expirate e acelasi lucru cu circularea cu numere false ,nu are logica falsul inseamna sa pun placute fabricate de mine sau ceva de genul .atat timp cat in baza de date exista acele numere nu sunt false sunt date tot de politie nu sunt facute de mine . nu are logica si nici nu mise pare ceva legal sa incadrezi o chestie de genul asta in falsuri .
Ultima modificare: Luni, 26 Noiembrie 2012
mariusoctavian, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
sper sa nu para prosteasca intrebarea mea dar nu am avut pana acum probleme sa fiu chemat la tribunal si probleme penale dar ce inseamna 18 indece 1 ?
Salut! Tot pentru asta am fost și eu prins pe data de 28-10-2012.. Mi-sa spus ca trebuie sa aștept sa ma sune ei, pentru a mai da o declarație și apoi dosarul v-a fii trimis la parchet. Nu am fost sunat nici in ziua de azi. Am inteles ca o sa dureze unde-va intre 4-5 luni. Nu este cazul de dosar penal. O sa te scoata de sub urmarire. Nu cum spune cel de mai sus ca este tot una cu numere false. Cred ca nu stie ce vorbeste...

Alte discuții în legătură

Am fost prins conducand un autoturism neinmatriculat, cat mai astept permisul? cocoo cocoo M-AM DUS DUPA MICUTA la bunici in nadlac cu trenul din arad si vroiam sa vin tot cu trenul la arad si pe micuta a duruto burtica ,smurdul nu era si am luat ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere false cu masina neinmatriculata nciuncanu nciuncanu buna ziua am condus o masina adusa de dincolo si mi au expirat nr si am pus alte nr rosi de pe alta masina a mea dar expirate si ma oprit politia si mi a facut ... (vezi toată discuția)
Conducere autoturism cu numere rosii expirate! Mariapatrianca Mariapatrianca Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)