avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize si autorizatii productie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize si autorizatii productie

Buna ziua, vreau sa produc si sa comercializez o substanta anorganica care se incorporeaza in produse cosmetice de intretinere sau in suplimente nutritive si e din categoria substantelor antibacteriene. As dori sa stiu daca trebuie sa obtin vre-un aviz pt aceasta, trebuie sa depun cereri pt agrementare sau alte asemenea. Trebuie sa am spatiul propriu de productie sau pot sa inchiriez de la alta societate un laborator in acest sens? Din cate stiu, nu mai exista producatori autohtoni, doar se importa.
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2012
mhy, utilizator

Alte discuții în legătură

Import rusica rusica as dori o informatie...pentru comercializare produse cosmetice importate ce organism se ocupa cu testarea si certificarea produselor? Multumesc (vezi toată discuția)
Import (ue) suplimente nutritive deja notificate in romania omnilux omnilux Sper ca am selectat bine forumul pentru aceasta problema, in caz contrar rog un moderator sa il mute in seactiunea corecta. Doresc sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Anexa produse periculoase itm bastti bastti Buna Un magazin care comercializeaza antigel,solutie parbriz,lichid de frana,alcool etilic ,trebuie sa depuna o adresa la registratura ITM ? Unde gasesc un ... (vezi toată discuția)