avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment user @Dutcusioan
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment user @Dutcusioan

Userul @Datcusion primeste avertisment pentru incalcarea pct. 2.1 si 2.2 din Regulamentul de postare al forumului Avocatnet.

2.1. Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Nu ne plac utilizatorii care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute sau "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu inlatura faptul ca intentia a fost de a jigni. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana. Si aplicam regulile inclusiv moderatorilor si adminilor. :)

2.2. Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri.

www.avocatnet.ro/content/tag...

Alte discuții în legătură

Ban temporar dlgoe Admin Admin Userul este banat 30 de zile pentru incalcarea constienta si repetata a punctelor 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului: 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Avertisment @ adiexe gi-jane2 gi-jane2 Utilizatorul ADIEXE primeste avertisment pentru incalcarea repetata a punctelor 2.1 si 2.2 din regulamentul acestui forum. 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)